Kunststof kozijnen subsidie aanvragen

Wist je dat je subsidie kunt aanvragen wanneer je maatregelen onderneemt die gericht zijn op milieubescherming, energiebesparing en verduurzaming? Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld het aanschaffen van kunststof kozijnen. Je kunt dan een kunststof kozijnen subsidie aanvragen.

Duurzaam materiaal

Kunststof wordt namelijk gemaakt van PVC. Het productieproces van PVC is op zo’n manier geoptimaliseerd dat er amper milieubelasting plaatsvindt. Pvc-afval wordt de laatste jaren ook beter gesorteerd, waardoor het vaker kan worden hergebruikt. Naast dat het productieproces duurzaam verloopt, is het materiaal zelf ook erg duurzaam. Kunststof gaat enorm lang mee, namelijk 50 tot 75 jaar! Daarnaast heeft kunststof weinig onderhoud nodig. Je kunt het eens in de zoveel tijd eenvoudig poetsen met een doek en een sopje.

kunststof kozijnen subsidie

Kozijnen met een VKG keurmerk

Ondanks de kunststof kozijnen subsidie, wil je natuurlijk investeren in kozijnen die van goede kwaliteit zijn. Hiervoor bestaat het VKG Keurmerk. Wanneer kozijnen dit keurmerk bevatten, zijn de kozijnen beoordeeld met zekerheid van goede kwaliteit, goede afspraken, gediplomeerde monteurs, garantie, waarborgfonds en kwalitatieve oplevering. Dit betekent dus dat de kozijnen zijn getest en gecontroleerd op deze aspecten.

Kunststof kozijnen met een VKG Keurmerk bieden dus de garantie dat ze lang meegaan, maar bijvoorbeeld ook dat je zakendoet met leveranciers die je kunt vertrouwen. Daarnaast kun je terugvallen op de VKG Garantie- en leveringsvoorwaarden, die de basis vormen voor de afspraken tussen jou en de leverancier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *