Voor al mijn cadeaus ga ik extra dozen bestellen

Bij mij thuis is kerst echt een traditie. Sinds dat ik ongeveer 10 jaar was lagen er al cadeaus onder de kerstboom. Tot mijn grote verbazing in ieder geval want voorheen deden wij eigenlijk niet aan kerst. Maar mijn ouders vonden het leuk om ons een cadeautje te geven. Deze lag dan een week onder de kerstboom voordat we het mochten uitpakken. Dat gezicht van een kerstboom met daaronder allemaal pakketjes is echt een prachtig gezicht. Sindsdien zetten wij de traditie voort. Wanneer de cadeaus als dagen onder de boom liggen gaat iedereen natuurlijk soms een beetje spieken. Je kan alvast kijken voor wie de grootste doos is en wie dit jaar er het beste voorstaat. Het enige probleem dat ik hierbij heb is dat je vaak kan zien wat een cadeau gaat zijn. Boeken zijn duidelijk, pannen ook, glazen ook best wel. Daarom ga ik dit jaar extra dozen bestellen om al mijn pakketjes te vermommen. Een aantal dozen bestellen kost namelijk geen drol, en omdat ik dit jaar plan op redelijk overduidelijk cadeaus gaat een aantal extra dozen bestellen een hele redding zijn voor mij.

Vermom de hamer voor je vader

Ik maak geen grap. Een aantal dingen die op mijn lijst voor anderen staat zijn een hamer, een boek, sloffen en een steelpan. Deze dingen wil ik graag extra goed inpakken zodat niemand van tevoren kan zien wat er eigenlijk in zit. Online is dozen bestellen ontzettend makkelijk en je kan ze meteen met een kerstprint kopen. Dan hoef je er zelf alleen nog maar een strik op te plakken. Een extra doos om de steelpan heen maakt het een groter pakket en verbergt heel goed wat het echte cadeau is. Tijdens het dozen bestellen let ik ook veel op de vorm van de doos. Hoe vierkanter hoe beter, want dat is veel makkelijker inpakken.

De grootste verassingen zijn het leukst

Ik kijk nou al uit naar hun hoofden nadat ze erachter komen dat alle pakketjes vermomd hebt. Een aantal extra dozen bestellen maakt ook voor hen de verassing zo veel leuker. En dat is uiteindelijk waar het omdraait. Daarom is dat zicht van die gevulde kerstboom zo leuk, omdat je niet precies weet wat er onder ligt. Anders is het ook niet leuk meer als je voor kerstavond al weet dat je en hamer en een steelpan krijgt. Mijn keuze staat daarom vast, zo dadelijk ga ik online dozen bestellen om dit jaar kerst echt kerst te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *