Wat is Whatsapp business?

Whatsapp business is een vorm van Whatsapp die speciaal is ontworpen voor ondernemers. Net als de gewone vorm van whatsapp is deze vorm gratis te downloaden. Deze vorm van Whatsapp lijkt op de gewone vorm, echter heeft deze een aantal meer functionaliteiten dan de gewone vorm van Whatsapp. Zo is het via Whatsapp business mogelijk om berichten te automatiseren, sorteren en deze snel te beantwoorden. Door gebruik te maken van Whatsapp business is het voor klanten en geïnteresseerde mensen mogelijk om op een makkelijke en laagdrempelige manier in contact te komen met het bedrijf. Bij Whatsapp business kan er aan het bedrijfsprofiel belangrijke informatie worden toegevoegd zoals de contactgegevens en het adres van het bedrijf. Een ander voordeel van Whatsapp business is dat de berichten gelabeld kunnen worden, op deze manier zijn de berichten gemakkelijk terug te vinden.

Fotografie en Whatsapp business.

Er zijn veel verschillende soorten fotografie, zo kan een fotograaf bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in landschap of natuur, portretfoto’s of dieren. Daarnaast zijn er ook veel fotografen die allemaal een eigenstijl van fotograferen en een eigenspecialisatie hebben. Wanneer iemand opzoek is naar een fotograaf voor een bepaalde opdracht doen zij van tevoren vaak onderzoek naar wie het beste bij hen past.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de klantenservice te ondersteunen en de binnen komende berichten te beantwoorden en de mensen verder te helpen. De vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over een afspraak voor een fotoshoot, of meer informatie over de stijl van de fotograaf. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de mensen verder helpen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw website bezoekers klaar. U bent van harte welkom om contact op te nemen via de live chat om samen met ons de mogelijkheden te bespreken, wij informeren u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *